Forumul Serviciilor Sociale

Thursday, 12 February, 2015
Dorica Dan – președinte ANBRaRo și Dan Tiberiu – Director Executiv APWR, au participat la Forumul Serviciilor Sociale, care s-a desfăşurat la Braşov în perioada 10 - 12 februarie 2015. Reprezentanți ai autorităţilor şi ONG-urilor furnizoare de servicii sociale din întreaga ţară au formulat solicitări privind reglementarea procedurilor de contractare și finanțare a serviciilor sociale. 
Evenimentul a fost organizat de Confederația Caritas România, promotor al proiectului „ONG-uri mai puternice împreună! - Lobby și advocacy pentru crearea de oportunități egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale în accesarea finanțărilor publice. 
Forumul Serviciilor Sociale a fost structurat în sesiuni plenare şi sub forma a patru ateliere de lucru şi a avut ca temă centrală analiza legislaţiei şi a cadrului actual privind finanţarea serviciilor sociale. Premergător acestui eveniment au fost organizate 15 ateliere consultative care s-au desfăşurat la nivel naţional în perioada iunie 2014 – ianuarie 2015.